Om Oss

Pluring hjälper dig att maximera din inkomstpotential genom sidoverksamhet och entreprenörskap så att du kan leva ett liv som inte begränsas av pengar.

Hallå där! Jag heter Emanuel Lindgren och jag startade Pluring tillsammans med min bästa vän Ben Huber. Sedan 2015 har vi hjälpt över 15 miljoner läsare på deras resa mot att tjäna pengar och förbättra sin ekonomi.

Under årens lopp har vi kommit att uppskatta det stora antalet olika vägar man kan följa om man vill öka sin inkomst.

Pluring.se finns för att hjälpa dig att hitta – och följa – den väg som är rätt för dig.

När jag gick på universitetet letade jag efter en flexibel sidoverksamhet som kunde passa in i mitt schema för undervisning och arbete. Jag hittade en 6-veckors näringsstudie på mitt universitet som sökte deltagare. Den lät tillräckligt intressant och gav 5000kr i lön, så jag gick med.

När jag var 25 år letade jag desperat efter ett sätt att slippa mitt 9 till 5 arbete. Jag ville starta ett onlineföretag som skulle ge mig frihet över min tid. Jag ville inte arbeta för en chef längre.

I varje situation hade jag målet att tjäna extra pengar, men omständigheterna var världar olika. Det är ett vanligt tema bland Plurings läsare. Det är anledningen till att du, om du surfar runt på webbplatsen, kommer att se ett så brett utbud av innehåll.

En del av det är för den ensamstående tvåbarnsmamman som bara försöker få pengarna att räcka till den här månaden.

En del av det är för pluggkillen som vill ha lite extra roliga pengar.

Och en del av innehållet är för människor som befinner sig där jag befann mig: de känner sig fångade i ett jobb som de hatar och är trötta på att arbeta för mannen. Människor som vill starta ett eget lagligt företag.

Alla kommer till Pluring från olika platser i livet, vilket är en del av det som gör den här webbplatsen så unik.

Det är en plats där vem som helst kan upptäcka nya idéer.

Våra kärnvärden

  • Vi tror på kraften i att dra i de rätta spakarna. Sparsamhet är bra, men att öka din inkomst kan verkligen förändra livet. Det är vad vi fokuserar på här.
  • Exponering för nya idéer kan göra hela skillnaden. Vissa idéer på den här webbplatsen kommer inte att passa dig, men de kan vara den där speciella gnistan för någon annan. Vi går långt och brett.
  • Vi tror på att agera och vara villiga att misslyckas, både för oss och för våra läsare. Det är det enda sättet att göra framsteg. Att vänta vid sidlinjen är ingen vinnande strategi och misslyckanden är aldrig de enorma bakslag vi bygger upp i våra huvuden. Satsa på det redan nu.
  • Öppenhet är nyckeln. Om vi får betalt för att nämna en annonspartner på Pluring kommer du att vara den första att få veta det. Här finns mer information om hur vi tjänar pengar.